Click here for Myspace Layouts

Tuesday, December 13, 2011

can you help me..

.assalamualaikum.
 lama dah tak menaip,rasa kekok pulak,hee
last day,fara dah join satu giveaway by fyna,kalau hangpa nak join tekan SINI first join giveaway dekat blog,hadiahnya best jugak sebab dapat free contact lens..memandang gegirl skrg memang suka pakai contct lens yang dah mcm trend HOTS,so jejom join masih dibuka sampai 18/12/2011.

back to tittle CAN YOU HELP ME..
hehe,buat muka simpati,annoying ah.
sebenarnya nak suruh,readers LIKE satu contest kat facebook yang farah join,klau korang-2 nk join jom lar..

First tekan LIKE kat code bawah nie:
http://www.facebook.com/pages/Contest-gambar-paling-cun/208065589275867


Then LIKE code nie..

tak memaksa :D hee..thanks for your LIKE.
petang yang memenatkan dgn line macam apa ja,so jom layan fb,add ler..kihkihkih

          -sayang awak-
kacak&cantik

Wednesday, November 23, 2011

lemak semakin mengganas

Hey uolls..happy noon..
setelah penat membersihkan blog yang dah bersawang nie,dapat juga hupdate..
lama kan tak update..huh!!rindu aku lettew~~
btw CONGRATS harimau muda kacak!!



penat makan daging,nasi minyak<---menu biasa lar kan!!
cuti sekolah dah mula,kenduri pun angkat khemah lar kan
kenduri khatan,kenduri kahwin,kenduri arwah pun ada..hakhak~

habis berlipat tripleee lar lemak kan..hukhukhuk~
but,cuti kali nie paling bahagia,sbb dah takpayah fikir pasal exam..
tapi,errr taklama result nk keluar
herghhh*pengsan
aku with cikin
kbai..muahh

Friday, November 4, 2011

hebat kah LELAKI??

dua-dua perempuan okeh!! POWERPUFF GIRL

Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak

Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak
Maka tak perlu kau susah hati
Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati
Memang tak ada lelaki seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak
Memang tak ada lelaki setampan aku
Tapi yang lebih tampan banyak
Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu
Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu
Ceritanya aku sedang belajar setia
Makanya dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua
Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu
Oo baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu
Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak
P/S:lelaki memang BAJET lah..heeee

Friday, October 21, 2011

mak nak tisu!!!!



Izinkan aku share satu story..(ayat bagai)...
bermula al-kisahnya...~~~

Mana Mak?'

Jam 6.30 petang....

Mak berdiri di depan pintu. Wajah Mak kelihatan resah. Mak tunggu adik bungsu balik dari sekolah agama.

Ayah baru balik dari sawah.

Ayah tanya Mak, “Along mana?’

Mak jawab, “Ada di dapur tolong siapkan makan.”

Ayah tanya Mak lagi,” Angah mana?”

Mak jawab, “Angah mandi, baru balik main bola.”

Ayah tanya Mak, “Ateh mana?”

Mak jawab, “Ateh, Kak Cik tengok tv dengan Alang di dalam?”

Ayah tanya lagi, “Adik dah balik?”

Mak jawab, “Belum. Patutnya dah balik. Basikal adik rosak kot. Kejap lagi kalau tak balik juga jom kita pergi cari Adik.”

Mak jawab soalan ayah penuh yakin. Tiap-tiap hari ayah tanya soalan yang sama. Mak jawab penuh perhatian. Mak ambil berat di mana anak-anak Mak dan bagaimana keadaan anak-anak Mak setiap masa dan setiap ketika.

Dua puluh tahun kemudian

Jam 6.30 petang

Ayah balik ke rumah. Baju ayah basah. Hujan turun sejak tengahari.

Ayah tanya Along, “Mana Mak?”

Along sedang membelek-belek baju barunya. Along jawab, “Tak tahu.”

Ayah tanya Angah, “Mana Mak?”

Angah menonton tv. Angah jawab, “Mana Angah tahu.”

Ayah tanya Ateh, “Mana Mak?”

Ayah menunggu lama jawapan dari Ateh yang asyik membaca majalah.

Ayah tanya Ateh lagi, "Mana Mak?"

Ateh menjawab, “Entah.”

Ateh terus membaca majalah tanpa menoleh kepada Ayah.

Ayah tanya Alang, “Mana Mak?”

Alang tidak jawab. Alang hanya mengoncang bahu tanda tidak tahu.


Ayah tidak mahu tanya Kak Cik dan Adik yang sedang melayan facebook. Ayah tahu yang Ayah tidak akan dapat jawapan yang ayah mahu.

Tidak ada siapa tahu di mana Mak. Tidak ada siapa merasa ingin tahu di mana Mak. Mata dan hati anak-anak Mak tidak pada Mak. Hanya mata dan hati Ayah yang mencari-cari di mana Mak.

Tidak ada anak-anak Mak yang tahu setiap kali ayah bertanya, "Mana Mak?"

Tiba-tiba adik bungsu bersuara, “Mak ni dah senja-senja pun merayap lagi. Tak reti nak balik!!”

Tersentap hati Ayah mendengar kata-kata Adik.

Dulu anak-anak Mak akan berlari mendakap Mak apabila balik dari sekolah. Mereka akan tanya "Mana Mak?" apabila Mak tidak menunggu mereka di depan pintu.

Mereka akan tanya, "Mana Mak." Apabila dapat nombor 1 atau kaki melecet main bola di padang sekolah. Mak resah apabila anak-anak Mak lambat balik. Mak mahu tahu di mana semua anak-anaknya berada setiap waktu dan setiap ketika.

Sekarang anak-anak sudah besar. Sudah lama anak-anak Mak tidak bertanya 'Mana Mak?"

Semakin anak-anak Mak besar, soalan "Mana Mak?" semakin hilang dari bibir anak-anak Mak .

Ayah berdiri di depan pintu menunggu Mak. Ayah resah menunggu Mak kerana sudah senja sebegini Mak masih belum balik. Ayah risau kerana sejak akhir-akhir ini Mak selalu mengadu sakit lutut.

bila maigrain camera datang lagi...

attention pleasee~~
farah nak bagitaw nih!!dengar betol2..hem~~3"Dengan ini saya farah hanim binti ********"(weh  macam pengumuman esuk raya lar pulak)..sebenarnya nak bagitaw EXAM DAH HABIS,lama dah kowt..biar arr.hahaha..(syoknya,lompat sampai ke langit ketujuh nih)..

btw bila habis exam tetiba pulak datang masaalah maigrain camera.
nak tahu al-kisahnya....

walaowei..seriusnya muka



time nie tetiba rasa macam nak kiss orang..hahaa


stop!!jgn muntah hijau-2 ya..aku memang BAJET..haha



and the last..phewittt~~dapat gak kiss orang..memang best lah habis2 exam kiss orang (gila kowt)..
hahaha..thanks QUE,good job

all pictures credite to:QUE

thanks yo!!

hey yo!!..heee
lama kan tak hupdate blog..hee~~
segan pulak rasanya bila nak menaip nih...sebenarnya bukan tak nak update tapi mood belum datang..kahkah..

okeh!! back to tittle
sebenarnya entry niy special for hacker gemuk....hacker buncit...hahaha
thanks sbb tolong kemaskini blog farah yang macam tonkang pecah,okey skrg dah tak serabut..
biasalah kita kan rabun HTML..hee
pasal ada entry hacker in the blog tue..sebenarnya rekaaan semata-mata..terkezut gak baca,lawak pun ada..truthly,masa tue dua alien yang bajet hacker tue tgh renovate blog nie..so diorang tak dak kerja,tolong post entry  pulak.(memandai ja kau eh QUE,lempang nak..)
dua beradik tue memang nak PUBLIC FIGURE lar tuh..heee(mampoih aku klau dia baca)

btw..thanks sangat kat follower yang follow aku..heee..muahhh
BYE..hujan nih~~sodapnya tidur

Thursday, October 13, 2011

hackers in the blog

Blog ini sedang diceroboh oleh alien-alien dari homogoyoshugiko. Virus ini sedang merebak di merata-rata tempat dalam blog ini. Jangan dekat..jangan dekat.. 

CUBIT BONTOT kang!!
...
...
...
...
...
...


...
THE HACKERS !!
hacker gemok vs hacker bunciitt
...

    Thursday, August 4, 2011

    TRIAL PMR ..

    lagi 2 hari ! waaahhh ! dah dekat la na trial PMR . best !
    kt sni farah nak minta maaf kepada sume kawan2 yang mengenali diri ini .
    harap2 bole la eh maafkan kesilapan farah nie . hehe .
    timekaceh sebab berkawan dengan farah . :)
    thnx <3
    sayang sumenye !

    to : farhana, hanim, faezah, kim, atiqah, & smua mmbe farah yang ambil trial PMR . GUD LUCK ! STRIVE FOR SUCCESS :)

    saia sayang awak sume !

    Sunday, July 31, 2011

    puasa :)

    wahhh . puasa datang lagi . bestnye .
    sume umat Islam berpuasa di bulan Ramadhan nie .
    tak lama lagi dah RAYA . :)
    kat sni farah na ucapkan SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM .
    hope kamo sume jgn curi2 makan eh . <3 hehe .
    puasa penuh tau !

    Saturday, July 30, 2011

    kawan selamanya ..

    hana , fara , n faeza :)

    sayang awak sume ! :D

    atiqah . Q ? huhuu

    kim . <3 

    hari teknik menjawab . <3 

    love this time ! <3

    hanya zaman persekolahan sahaja yang mengajar kita erti sahabat dan remaja , 
    bila zaman itu berlalu nescaya ia tak akan kembali lagi .
    masa ini juga kita membawa haluan masing2, 
    mungkin sukar untuk kita semua bersatu kembali dalam satu tempat sekecil bilik darjah bergurau , belajar bersama2 . 
    terbukti zaman pelajar adalah zaman remaja yang sukar dilupakan 
    mungkin satu hari nanti kita akan menangis kerana rindukan zaman pelajar yang sangat indah . 
    jadi hargailah zaman remaja dan zaman persekolahan anda . :)

    Thursday, July 28, 2011

    preparetion for PMR ?

    preperation for exam ?
    masih tak de . huhh . 
    nk dekat exam lgi bertambah masalah . 
    banyak halangan yang datang . 

    nk study ? haha . 
    malas kod . 
    nak berjaya tpi malas study ..
    itulah FARAH . :)
    budak pemalas . 
    tak ska baca buku !
    stupid ? 
    sikit je kod . ^_^

    then, 

    masalah yang selalu datang yelah GADUH .
    tiap2 hari gaduh . asal turun kantin ja mesti gaduh . 
    bile mao habis pun ta twu la . 
    gaduh wif budak gengster skola . 
    ape ? ingat kalau dah gengster tue kami takut ?
    mulut mcm longkang !
    perangai mcm setan !
    memang patut kami panggil ' GENG BUDAK SETAN'

    hey BUDAK SETAN !
    kalau ta puas hati tue cakap la . 
    tapayah la buad cm nie . 
    mencuri ?
    masukkan ubat dalam air ?
    basahkan meja ?
    malukan kawan aku ?
    tue keja sapa ???
    keja kau la bodoh !

    dah nak dekat exam . 
    trial lagi la dekat . 
    nak prepare cm ne eh ?
    help me !
    tertekan sekarang nie . 

    sape2 bole tolong farah ?
    help me plis . 
    btw , thnx sbb membaca post yang tak sbrapa best ny . 
    thnx yea . 
    bye2 ! <3

    Thursday, July 7, 2011

    sayang ..

    dulu banyak halangan aku nak bersama dia ...
    halangan die yelah ex aku masih gnggu aku ..
    tp semua tue dah berlalu ..
    skarang ..
    hope aku bole kekal dengan dia lama .. 
    kali ny aku betol2 serius .. 
    sayang dia sangat2 ..
    membe2 aku pon stuju aku dengan dia ..
    happy ! 
    ilysm ! <3

    Wednesday, May 25, 2011

    besday !

    today is my besday .
    bestnye . hehee
    terharu sat ble owg wish kt akuh . hek3 .
    aq nk domo !
    cpe2 bole tlg kasi kt akuh ta ?
    skenye kt domo tuh !
    cute lorh .
    gram akuh tgk .
    =)

    Tuesday, May 24, 2011

    blurb blurb ....

    uitt smue . wnu sme korng !
    da lme blog ny berkusam . 
    huhuu . 
    exam je memanjang . 
    xd mse da na luangkn mse kat blog aku niyh . 
    wndu kod . hex3 . 
    fb , tgged , myspace pon da ta on9
    lpas ny lbih lme lg la ta on9 . 
    PMR da na dkt tuh . 
    pape pon aku ta wt prsediaan lg . ish3
    na jdi ape la aku ny . 

    " farah ko na fail ke ha ? "
    hadoiii . pning pale den . 
    exam prtngahan thon kali ny tatau la ok ke ta .
    arap2 ok la . aminn . 
    klau trok mybe laptop ny da ta jdi 'sahabat' aku la . 
    buku pulak kne jdi 'sahabat karibku' .
    huhuuu , 
    k la xde story la nk cte kt korang .
    nty klau ade pape farah story2 keyh kt korang . 
    papaii , mmuaahhh !

    Thursday, May 5, 2011

    secret . hak3 .



    frendz for ever .
    xde gadoh2 .
    syg sama kamoo . <3
    hana , farah ...
    Posted by Picasa

    Wednesday, April 13, 2011

    the best day !

    lmenye aku ta updates blog aku yg kusam ny .
    ish3 . agak sibok lah . bnyk kje ckit . 
    kje skola dah la bnyk . urmmm
    hari ny hari rabu bersamaan 13 haribulan 4 . 
    hari terbaek yg pnah aku alami . heeee
    plbagai cerita nk aku critakn 
    tp agak pnjang lebar lah . 
    so kite singkatan je la eh . 
    hari ny hari paling aku suka ! =P
    sbbnye yelah . 
    kt skola td de spotcheck then
    my kengkawan ngn aku skali kne ptong kuku gne gunting .
    hadoii . 
    nsib baek la ta kne isi . 
    lw ta . mmg la aku g saman dye . huhhh . 
    dh la ptong kuku belah tengah . 
    mmg ta bole elak r . 
    kne rotan satu hal . ngeee . 
    tp aku rase mmg patot pon 
    first , lencana skola ta pkai ,
    name text xde ,
    kuku pnjang ,
    stoken agak pndek ,
    bwak fon g skola . 
    ngeeee . 
    mmg plajar terbaek ! haha
    stendert la 2 bdk skola . 
    kn3 . 
    heeee . ckgu ny pon . kecoh btol la . 
    agak sakit hati . 
    tp na wt cm ne .
    sabo je la . 
    sabo itu separuh dari iman . 
    hahaa . 
    k la mau klua jp . 
    t kte smbung eh . 
    bubye . =)
    jgn ke mana2 ye . heee

    Thursday, March 24, 2011

    untitle !! hex3 .


    cuti mcm ta cuti je . 
    ahad to sabtu tiap2 hari g skola . 
    baek ta pyah cuti . ishhh . 
    tnsyen meyh . tusyen tusyen n tusyen . 
    ble la na berakhir . wuduh2 . 
    skola plak blik pkul 4 , jenis ta bengang . 
    da la tade rehat . arhhh . 
    mak tolong saia !! 

    very interesting ! 
    amin ....
    exam bru2 ny . agama n math fail ! haha . 
    mmg ak xd iman btol . kuang3 . 
    agama pon bole fail ? 
    mmg ta ptot .  
    ak pon ta twu cm ne leyh fail . ingt snang ke na fail . 
    bangga siot . haha . 
    math plak . harap ayah je ckgu math tp anak cm hampeh . 
    yg ny pon sme . ingt snang ke na fail . bangga gle2 . haha . 
    exam kali ny . ak kutip C je bnyak . 
    kali ny mmg trok . dlu okey je .
    skrang ? tuttttt . hanya Tuhan saje yg tahu . 
    pe la na jdi ngn ak ny . 
    brubah la kamu FARAH UNLY !!!

    adek aku lorh !

    yeppy ! adk da maapkn akk . hehe . 
    bestnye . 
    ingtkn da ta maapkn akk . hex3 . 
    npe adk mra akk ?? 
    jwpan adk yelah 'adk ta twu' 
    ish3 . de ke ptot
    urmmm  . adk na twu ta . 
    sdey gle adk wt cm ny at akk .
    akk col ta angkt . msg ta rply . 
    waduh2 , tp kengkdang 2 gram jgk . hehe
    tp lastly adk maapkn akk . hohoo .
    gmbira gle2 .

    aku n si dia . hahaa
    inilah sibling terbaek ! heee

    Tuesday, March 22, 2011

    lalalalala ~_~

    hohooo ...
    aku single skrank ! haha .
    best kot .
    bebas n ak na bole wt pe sje yg ak na . hohooo
    bole la msg ngn laky . kuang3 .
    tp mse ak kpl pon ak msg ngn laky jgk . hak3 .
    tp nk kte gmbira 2 ta sngt .
    coz ak da berpisah ngn dye .
    alasannye yelah .
    dye playboy meyh .
    adoyaii . ny yg mls ny .
    asl kpl je msty dpt yg plyboy .
    kurang asam btoi . geram ak .
    tp ak da syak lme da yg dye playboy .
    so ak ta trkejut sngt la en .

    now . ak na cri peganti . hex2
    yg ta PLAYBOY  okey .
    tp de ke owg yg na at aku ????
    rsenye da ta de kot .
    ak ny bkn la cntik sngt kn3 .
    yelah . stkat mke 20sen 2 bole la .
    hehee .
    owg laen mke smua singgit .
    hohooo .

    playboy playboy playboy .
    mnyampah ak dgr .
    laky smua play kot .
    ngeeee ~_~

    Friday, March 18, 2011

    untitle ! =P

    hohooo ...
    ptah aty ak meyh ! dy da ad yg pnye kot . 
    waduh2 . 
    ssah btol na dpt yg cm 2 .
     terbaek dri ldang .
    mybe next time ! hax2 .
    insyaallah .
    cute ! chomel ! 
    wahhh , gram btol ta dpt . 
    tnsyen2 !

    sory !

    ily !
    sory if owg skitkn aty dye eh . 
    sory sngt2 . 
    owg bkn na tduh mcm2 at dye . 
    owg twu la mama n papa dye ta pnah ckp cm 2 .
    owg pon de prasaan jgk . 
    pkir la sme eh . 

    awk ....
    jgn la slah fhm . plezzz . 
    owg sayang dye . 
    xna la cm ny . 
    ingt la mse kte happy dlu . 
    owg na kte cm dlu2 . 
    plezzz awk ..
    miz u yg dlu2 .
    maapkn owg ehh . 
    ily ! =) 

    Sunday, March 13, 2011

    jalan jalan ! yeppy!

    yeppy ! MERONG MAHAWANGSA suda ak tgk . hehe . ctenye best la jgk . tp xsngt . haaa . cm ne 2 . hehe . pkir la sndri . ak g tgk wyang ngn abg ak wif awex dy . hehe . ptong btol en ak ny . ish3 . owg na romntik pon xbole . hohoo . jahat btol ak ny . ank btuah la ktekn . hak3 . ak tgk kt jusco klang jep . start kul 8.20 tp kte'owg g awl ckit . hehe . ble da smpai kte tnggu jap awex abg ak smpai . haaaa . ak ta cte lg en nme dy ? nme dy . N to the A to the D to the I to the A . N.A.D.I.A . hehe . ble da smpai kami g ke sbuah kdai tuk blik chesee cake sbb awex abg ak lapo . hehe . xsdap lnsung ! wekkk . tp cm ne la en abg ak ckp sdap . huhuu . laen owg laen citerasa . kn3 . btol ta ? ckp je btol . hihii . mse 2 bru kul 8 lbih . so kte'owg g jln2 round jusco 2 dlu sbb rase2 lmbt lg kt na mle . ak trnmpk la 1 kdai ny . pas2 rse nk blik plak bnde 2 tp pkir2 blik rse mlas la plak . haha . so ak btalkn je la niat ak 2 . haha . round pnye round dh kul 8.20 . so time 4 tgk wayang . heeee . tgk pnye tgk tup tup d kul 10.20 . so abs la cte merong mahawangsa 2 . mse untk pulang . first kte'owg g anta awex abg ak dlu at puncak alam . mse dlm kete 2 akk nadia bg ak gelang yg ak nak slame ny . haha . cm twu2 je . best siot ! ngeeee . then bru kte'owg blik ke uma . smpai je at uma 2 tpat2 kul 12 . haha . cm sinderella la plak . hek3 . hurmm . ary ny ak da na blik keah . so sad . ble la plak na jmpe akk nadia nyh . hohoo . k lah mls na cte pnjang2 . nty xfhm plak en . hehe . daaaa

    Friday, March 11, 2011

    rest rest rest !

    rest time ! eeee bestnye . da lme ta rehat2 cm ny . asyik study je . huhuu . smlm ak bru smpai uma abg ak kt klang dlm kul 6 lbh cm 2 . ak brtolak kul 11 lbh (pagi). huhuu . pnat btol ngn ujannye dh la lebat .ish3 . pdhal bkn ak yg drive . kuang3 . ary ny kte na g jln2 round 1 k.L . hohooo . ilangkn tnseyn ckit . bknnye slalu en ? time 4 shopping . hehe . time tuk bg hbis duet ma ak . haha . xla . ak baek okey . ta snggup ak .ksian la ma ak 2 . hak3 . esok pon time 4 jln2 . shopping kali yg ke-2 . pas2 ary isnin bru ak na blik kedah . na blik jmpe kengkwn . hehe . rndu sama ko atein unly ! cikin unly ! fiena unly ! myra unly ! 
    shopping !

    Tuesday, March 8, 2011

    exam vs belajar . =P

    yesss ! ary ny abs exam . jwapan smua cm taik . ntah2 smua xbtol . ish3 . nsib baek science A . hahaha . yg laen hampeh . math ak wt stengah jea . haha . btuah pnye farah unly . math xwt smpai abs . ish3 . lg 1 agama islam . yg 2 pon xabs ? msty xkuat iman en ? hehe . sejarah mybe btol sparuh jea . huhh . mmg nsib kau la farah ! 2 la cpe sruh xbce bku en . ny la pdahnye . hohoo . esok ak blajar blik . brat plak beg ak . adoii . lw exam 2 bole gagah g . bku satu dua ja . lw blajar ? lu pkir la sndri . huhh . balajar vs exam ! hahaa . ske do !
    blajar, blajar, blajar . skenye ! haa
    time exam jwpan ntah pape . bgosnye . haha

    Monday, March 7, 2011

    exam time ! ske sngt . =)

    katakan tidak kepada exam ! haha
    otak da serabut . ish3
    snangnyerrr exam ! ak ske ! nk lg ! huhh . na pcah pale kot ! tnsyen gle . arhhh . sejarah , agama , geo pling ak tensyen ! esok math n khb plak . math ok ckit kot bg ak . yg laen mak datuk . cm taik je . adoiii . mom n dad ak asyik push ak je . pning btol ak . arhhh . mati lg snang ! eh3 , xna3 . pengsan lg snang . haaaa . bru btol . hehe . pale ak ny dh full ngn mmbca bku . ish3 . arap2 lps exam otak ak bole brfungsi ngn baek blik ! ngeeee . skrng na kluar uma pon da xbole . cm ne la na brfungsi ngn elok ? cbe cte , cbe cte . huhuu . cuti smnggu ny nsib baek xd tusyen . huhhh . selamat ak ! cuti ny ak ingt na g jln2 . hehe . bestnye ! sonok2 ! sonok ta terhingga . hehee . k la nk g study ny . daaaa . tc . ilysm ! haha .

    Friday, March 4, 2011

    selamat tinggal !

    mlm last kte owg lpak ! so sad ! hurmmm

    berdoa agar xjdi pndah ! haha

    bcuk kentot ! haha

    santai aje . =)

    atien unly , farah unly , cikin unly !

    ketawa itu kerja saia !
    sdey kot . sbb ? my mmbe da na pndah . huhuu . lme ak kwn ngn dy . da dkt 8 thon kot . tbe2 dy na kne pndah . dy kne itot ayh dy ! biase la en . nme pon kje polis . omg ! sdeynye . hurmmm . dy baek la caring , loving . cm ne na buang rse sdey ny ??? huhhh . xsngup ak mlihat dy pergi . kwan ak lpak mlm2 da brkurang . cpe na tman ak blik umh mlm2 ? cpe na tnggu ak msok umh dlu bru dy na msok ? trasa sngt khilangan dy ! kwan yg na tman ak g jln2 pon da xd . cpe na tman ak g jln2 lps ny ? cpe na tman ak round 1 town pas ny ? hurmm . da xd nmpaknye . sdey sdey sdey ! ary ny la last ak g jln2 ngn dy . arap2 ayh ak bg kluar jpg . huhuu . atien ! ko jgn lpekn ak aw ! miz u do ! selamat tinggal atien unly !

    happy besday !

    haha ! best kn3 

    basuh jgn ta basuh ! kuang3

    tnggal 3 owg je . haha

    agak terharu kot !

    happy besday do !
    happy besday aiman ! smoga pnjang umo n dmurahkn rzeki . hehe . cian ko en kne mndy tpung . haha . ak ske sngt ! skali ak kne mndy tpung . kuang3 . nsb baek tlur xde . lw ta abs la ko . hohoo . sbnrnye besday dy 3.3.1996 . tp ak late updates . hehe . biase la en . bz je memanjang . hohooo . nme aiman tp lbih dknali sbgai man . hehe . na famous la konon . huk2 . sowg yg baek, pmalu kot . kot je la . tp ak rse dy agak kegilaan . hehe . pape pon appy besday ! adiah ? jpg au . kte kluar ak kasi ko adiah eh .