Click here for Myspace Layouts

Tuesday, December 13, 2011

can you help me..

.assalamualaikum.
 lama dah tak menaip,rasa kekok pulak,hee
last day,fara dah join satu giveaway by fyna,kalau hangpa nak join tekan SINI first join giveaway dekat blog,hadiahnya best jugak sebab dapat free contact lens..memandang gegirl skrg memang suka pakai contct lens yang dah mcm trend HOTS,so jejom join masih dibuka sampai 18/12/2011.

back to tittle CAN YOU HELP ME..
hehe,buat muka simpati,annoying ah.
sebenarnya nak suruh,readers LIKE satu contest kat facebook yang farah join,klau korang-2 nk join jom lar..

First tekan LIKE kat code bawah nie:
http://www.facebook.com/pages/Contest-gambar-paling-cun/208065589275867


Then LIKE code nie..

tak memaksa :D hee..thanks for your LIKE.
petang yang memenatkan dgn line macam apa ja,so jom layan fb,add ler..kihkihkih

          -sayang awak-
kacak&cantik

1 comment:

Karan Patel said...

Nice post! Really liked it, you gonna check this one
web designing firm
Thanks